Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
New Page 1

 

Adis Travel

  


 

Travel & Tours Agency

img 

 

 

 

" Wy are the best"

HOME

PROFIL

TURIZEM

TRANSPORT

SHERBIME

KONTAKT


 

New Page 1
                         
      ADMINISTRATORI          
               
                  FINANCA    
                         
                         
  TRAVEL       TOURS      
             
                         
    Perpunim Grupe Kosovare dhe maqedonase, transpoti nderkombetar     Personeli I sherbimit te guides turistike  
         
                         
    Perpunim Grupe Kosovare dhe maqedonase, Linjat e plazhit     Prodhim Paketa Turistike te shqiperise per Incoming  
         
                         
    Shitje e paktave  turistike Brenda dhe Jasht Vendit     Prodhim e shitje  Paketa Turistike te Shqiperise Domestic  
         
                         
    Shitje e bileta Avioni, Trageti dhe autobusi     Prodhim Paketa Turistike jasht Shqiperise Outgoing  
         
                         
    Rezervime Hotelesh Banesa Private dhe Makina me qera